miércoles, 19 de junio de 2019

Hardhout

Hardhout

Hardwood is wood from dicot trees. These are usually found in broad-leaved temperate and tropical forests.


In temperate and boreal latitudes they are mostly deciduous, but in tropics and subtropics mostly evergreen. Het grootste assortiment van Nederland tegen de scherpste prijzen! Bij Houthandelonline vindt u genoeg hardhout om uw tuin een prachtige uitstraling te geven.


Hardhout is een geliefde houtsoort. Neemt u eens een kijkje in onze webshop en ontdek ons uitgebreide assortiment aan hardhout. Veel gestelde vragen. Kan ik mijn bestelling afhalen?


Tonen als Foto-tabel Lijst. Producten 1-van 28. Omdat toepassingen zoals gevels en kozijnen vragen om de unieke eigenschappen van hardhout.


Profiteer van onze laagste prijs garantie en bestel uw hardhout ! And by taking care of you. For us, that means more than just supplying sustainable hardwood at competitive prices. It also means providing a wide range of extra services.


Dergelijk hardhout is slijtvaster en sterker dan bijna al het naaldhout: "tropisch hardhout " wordt gebruikt voor bijvoorbeeld kozijnen, voor vloeren, of voor brugdekken en steigers. Bijvoorbeeld : "De Emmabrug in Willemstad werd met 4kuub hardhout gerestaureerd.


Het is een bijzonder aantrekkelijk alternatief voor kunststof en aluminium toepassingen. Het hardhout heeft een mooie roodbruine kleur, een sterke kruisnaad en het hout is moeilijk te kloven.


Azobe hardhout wordt veel gebruikt als constructiehout voor buiten, waarbij het sterke azobe hout zelfs voor rechtstreekse plaatsing in de grond geschikt is. Voorbeelden van toepassingen zoals schuttingen, vlonders, pergola’s en hekwerken, bruggen, aanmeerpalen. Als rechtstreeks importeur beschikt BELIGNUM over een brede voorraad aan hardhoutsoorten uit de hele werel en dit aan zeer competitieve prijzen.


Als bouwhout wordt hardhout gebruikt voor buitenkozijnen maar ook voor schuttingen, tuinhuizen, tuindeuren en vlonders. GAMMA heeft een groot assortiment aan houten balken, hardhouten latten en deklijsten. Er zijn verschillende soorten hardhout in omloop. Van Dorp Hout biedt onder andere Bangkirai, Angelim Vermelho, Azobé, Garapa en Keruing.


Hardhout

Azobé ( hardhout ) Azobé ( hardhout ) is een bijzonder harde, zeer duurzame houtsoort. Azobé heeft een paarsbruine kleur en is afkomstig van de boom Lophira alata Banks ex Gaertn. Ochnaceae, komt voor in West- en Midden-Afrika en wordt tot maximaal meter hoog.


U kunt bij ons terecht voor verschillende modellen hardhouten, zoals hardhouten palen en hardhouten vlonderplanken. Meerdere maten beschikbaar! Beschikbaarheid: Zie detailspagina. De leverancier voor al uw bouw- en tuinmaterialen.


Hardhout

Als specialist in hardhout zijn wij een unieke partner voor uiteenlopende opdrachtgevers. Wij importeren, bewerken en verkopen hardhout met een duidelijk ideaal: een wereld waarin gebouwd wordt met hout wat zowel economisch, ecologisch als sociaal verantwoord is. Zelfs als het in aanraking komt met de grond blijft het nog lang in uitstekende conditie.


Hierdoor is het een uitstekende houtsoort voor buitentoepassingen in uw tuin als vlonders, tuinhuisjes of schuttingen. Tropisch hout wordt vooral gekozen omwille van zijn duurzaamheid.


Het heeft een langere levensduur dan inheemse houtsoorten. Ook heeft dit hout een prachtige uitstraling. Hou er rekening mee dat elke houtsoort zijn specifieke eigenschappen heeft.

No hay comentarios.:

Publicar un comentario

Nota: sólo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.