viernes, 27 de abril de 2018

Isolatieplaten

Isolatieplaten

Voorkom onnodig energieverlies. Laat uw dak isoleren door de experts van Dakro. Bespaar tot 25% op uw energierekening met dakisolatie. Heeft u een ernstige daklekkage? Hulp nodig bij je dak? Door te isoleren met isolatieplaten houd je de warmte binnen, waardoor je minder hoeft te stoken. Dat zie je al snel terug op je energierekening. Isolatieplaten komen in verschillende materialen, maar de populairste zijn de EPS platen.


Deze kunststof platen zijn brandweren stootvast, geluidswerend en vochtbestendig. De prijs van isolatieplaten voor het dak hangt altijd af van de oppervlakte die je wil isoleren, maar ook van de isolatiewaarde die je wil behalen. Goed om weten is dat je de isolatieplaten in verschillende diktes kan verkrijgen, dus je kan dit afstemmen op de plaats waar je ze wil gebruiken.


Isolatiepanelen zijn zonder twijfel één van de meest gekende en gebruikte vormen van isolatie. Door je woning juist te isoleren spaar je niet alleen een pak geld uit op je energiefactuur maar verhoog je ook het wooncomfort aanzienlijk. PUR isolatieplaten kunnen worden gebruikt voor de isolatie van vloeren, daken en spouwmuren (alleen voor nieuwbouw).


Dit is een Bkeus atikel! Wat verstaan we onder Bkeus isolatie? Bij het opstarten van productielij. EPS staat voor geëxpandeerd polystyreen en kent vele benamingen, zoals tempex en piepschuim.


EPS is drukvast en is veelzijdig in de toepassingen. Hoe dikker de plaat, des te meer lucht er wordt vastgehouden en des te hoger de isolatiewaarde. EPS isolatieplaten bestaan daardoor naast polystreen voornamelijk uit lucht. PIR isolatieplaten zijn in vergelijking met andere isolatiematerialen ‘moeilijk brandbaar’.


PIR (polyisocyanuraat) is slecht brandbaar en relatief druk sterk. Tests waarbij de vlam van een gasbrander bij een PIR plaat werd gehouden lieten zien dat het materiaal (in de eerste minuten) geen vlam vatte, maar dat er vooral rook vanaf kwam. Merken als Recticel, Dupanel, Styrisol en Rockwool hebben wij. Losse platen en pakken isolatie.


Het plaatsen van alle soorten isolatieplaten kan zowel van binnenuit als van buitenaf. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! De prijs en isolatiewaarde zijn afhankelijk van de soort isolatieplaat.


Daarom is het belangrijk om te bepalen hoe je je vloer gaat isoleren en welke isolatieplaten hiervoor het meest geschikt zijn. Ook kun je bij ons terecht voor rollen isolatiemateriaal, die met name handig zijn voor de isolatie van hellende daken. Voor onder een te storten betonvloer heeft IKO Enertherm speciaal de KR Alu ontwikkeld. Deze isolatieplaat heeft een rasteropdruk waardoor het makkelijk is vloerverwarming uit te rollen.


Voornamelijk daar waar weinig plaats is en toch een hoge warmteweerstand gecreëerd moet worden zijn deze platen nuttig. Wij hebben het meest uitgebreide assortiment isolatieplaten. De platen kunnen onderling bevestigd worden met PUR schuim.


Isolatieplaten

EPS leveren wij van 60kPa tot en met 500kPa druksterkte. Hardschuim heeft een hoog isolerend vermogen en een lage lambdawaarde waardoor er relatief dun mee geïsoleerd kan worden.


Isolatieplaten

Isolatie voor jouw huis van goede kwaliteit vind je hier. XPS isolatieplaten. Bekijk, vergelijk en reserveer geluidsisolatie, vloerisolatie, isolatiemateriaal en isolatieplaten.


Met isolatieplaten en pir platen kun je het plafond isoleren als je met een grondige renovatie bezig bent. Door glaswol of steenwol tussen dakbeschot en plafond aan te brengen kun je eenvoudig voor isolatie zorgen.


Bij GAMMA koop je isolatieplaten van Isover, maar ook alle benodigde installatiemiddelen. Het gaat om isolatieplaten, korrels, en de bijbehorende bevestigingsmaterialen. Natuurlijk leveren wij ook overige benodigdheden, zoals afwerkingsmateriaal, denkt u aan folies, gipsplaten, panlatten en plaatmateriaal waarmee u uw isolatieklus netjes kunt afwerken. Denk hierbij aan, Dakschroeven, spouwankers en tapes.


Topkwaliteit PIR- isolatieplaten. PIR-isolatie is een hardschuimisolatie die lijkt op PUR, maar naast bovenop de hogergenoemde voordelen ook nog eens sterk brandwerend is.

No hay comentarios.:

Publicar un comentario

Nota: sólo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.